Ernst Daniël Smid terug met Una Voce Particolare

Geplaatst op za 30 dec 2006 om 10:07Una Voce Particolare is terug met een nieuwe, zevendelige reeks bij de NCRV op Nederland 2. Ernst Daniël Smid gaat ook in het negende seizoen van het programma op zoek naar de voce particolare (de bijzondere stem) van de beste amateurzanger op het gebied van opera, operette of musical. In iedere aflevering krijgen vijf kandidaten de kans om, begeleid door een groot symfonie orkest, het beste van hun zangtalent te laten horen. Zij worden beoordeeld door een driekoppige professionele jury.

De kracht van Una voce particolare ligt hem in échte passie. Zingen is in je ziel kijken“, zegt Ernst Daniël Smid, zelf bariton van formaat. Op zaterdag 10 februari 2007 vindt de finale plaats waarin de zes finalisten en de wildcard kandidaat strijden om de titel van dé voce particolare. Voor de finalist is een mooie prijs te winnen: een medewerking aan de opera Otello van Verdi, die vanaf januari 2007 te zien is in het Amsterdam RAI Theater. Una Voce Particolare is om 20.15 uur te zien op Nederland 2.


2 Reacties op “Ernst Daniël Smid terug met Una Voce Particolare”


  1. Simon

    Op Ned2, wie kan het allemaal nog volgen?

  2. Winanda(14)

    ahh, geweldig!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.