Eerste namen Sterren Dansen op het IJs 2007 bekend

Radionieuwslezer Arend Langenberg, de jonge volkszanger Thomas Berge, tv-presentatrice Kristina Bozilovic en soapactrice Elle van Rijn zijn komend voorjaar te zien in de tweede reeks van Sterren dansen op het IJs. De eerste serie van Sterren Dansen op het IJs werd dit najaar wekelijks bekeken door een miljoenenpubliek. Nance en Gerard Joling nemen in het voorjaar opnieuw de presentatie op zich van het goed bekeken ijsdansprogramma op SBS 6.

Tijdens het Sterren Dansen op het IJs Kerstgala, op 24 december om 20.30 uur bij SBS 6, zullen de nieuwe namen aan het publiek voorgesteld worden. Welke BN’ers nog meer de schaatsen aan zullen trekken wordt later bekendgemaakt. Tijdens het Sterren Dansen op het IJs Kerstgala zullen Hein Vergeer (foto), Jody Bernal, Maud en de anderen met hun partner van Holiday on Ice een kür schaatsen op een kersthit. Ook de bekende juryleden Peter Moormann en Wil Visser zullen een kür schaatsen.

Het Sterren Dansen op het IJs Kerstgala wordt op zondag 24 december uitgezonden van 20.30 tot 22.30 uur. Op 25 december wordt de show herhaald om 18.30 uur. De presentatie ligt ook op kerstavond in handen van Gerard Joling en Nance.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen