Dorine (67) laatste finalist X Factor

Geplaatst op wo 27 dec 2006 om 18:09De 67-jarige Dorine is de tiende en laatste finalist van de goed bekeken talentenjacht X Factor van RTL 4. Dat heeft RTL 4 vandaag bekendgemaakt. Dorine uit de categorie Solisten 26+ werd gekozen als winnaar van de wildcard-ronde, waarin uit elke categorie een afvaller was genomineerd. Ook de 18-jarige Genelva en de jongensgroep Jujaro maakten kans op de laatste finaleplek. Een ruime meerderheid van de stemmen, die per telefoon of sms binnenkwamen, ging naar Dorine. Ze kreeg uiteindelijk 75 procent van de stemmen.

Dorine pakte bij haar laatste optreden in De Ultieme Test het aanwezige publiek in met een sprankelend optreden in Panama. Bij veel van de aanwezige bekende Nederlanders was zij favoriet. Toch was dit voor jurylid Henk Temming geen reden om haar direct door te laten gaan naar de Liveshows. Wel vond hij dat de zangeres uitzicht op deze shows moest blijven houden via de Wildcardronde. Vanaf aanstaande zaterdag (30 december) kan de kijker zien hoe de zangeres haar klanken laat horen op het grote podium van Studio 22, waar ook het programma Idols werd opgenomen.


24 Reacties op “Dorine (67) laatste finalist X Factor”


 1. Joost

  Deze mevrouw is ontzettend verschillend van de andere kandidaten. Erg leuk dat deze mevrouw meedoet. En ze heeft nog sms-potentie ook. 75 procent van de stemmen vind ik opzienbarend hoog.

 2. Theo

  Ze zat in aflevering 1 van de X factor en bracht het inderdaad erg overtuigend, niet helemaal mijn soort muziek maar het is wel het leuke aan X factor dat het niet allemaal super jong en mainstream hoeft te zijn.

 3. Anoniem

  Ze was ook de beste van de andere wildcard-kanshebbers.

 4. Rik

  Gadver

 5. Liz

  hahahaha dit vind ik echt supergrappig…. en ook supermooi…..ga zeker op haar stemmen dit wordt lachen…..

 6. Mickey

  Lijkt een beetje op de Excuse Bejaarde, als er alleen maar 30- in de show zaten kregen ze geheid kritiek, iets wat nu uit blijft!

 7. Niels

  idd gatver

 8. Televisiefreaks

  Als Dorine de X-Factor wint eet ik mijn pet op.

 9. Ik

  Het X-factor decor ziet er ook erggggg leuk uit! :)

 10. Jorzz, Pittige Feestdagen

  Waar zie je dat dan?

 11. Kokstra

  Van dat ene stukje dat ik gezien heb kan ze echt niet zingen… naja, boeit het, ik kijk toch niet.

 12. Jordy II

  Het uitgekozen stukje van ´and i´m feeling good´ vind ik erg slecht gekozen! Dat was net het ene onzuivere stukje! Dorine is gewoon uniek! Een unieke stem en uitstraling, ik word er echt enorm enthousiast van!
  Ik hoop dat ze ver komt en dat er een mooi jazzy / luisterliedjes albm verschijnt, waarvan ik denk dat het zeer goed zal verkopen en op lange termijn meer succes haalt dan de one-day-fly’s van (tv)talentenjachten!

 13. Hans Anders

  Als zij dit wint krijgt ze als prijs een weekje bij Hugh Hefner in zijn mansion. Daar wordt dan weer een reality soap van gemaakt; ” De Geronto’s”

 14. Liz

  @Ik het decor van X factor is net als de 1e Idols destijds uit Engeland gehaald. Huidige Engelse versie die net is afgelopen had sinds dit jaar een nieuw decor…. je hebt niks aan deze info maar zeg gewoon ff…. ziet er superstrak uit….ook is de zaal echt 1 met de zaal…..

 15. Erwin

  Terecht dat ze door is. Zij maakt met haar leeftijd wel het verschil van de grote groep jonkies, zelfs bij de 26 jaar en ouder groep.
  Hoever ze komt moeten we afwachten, als ze maar mee doet.

  Het decor in Studio 22 heb ik bij Shownieuws ook al even gezien en dat ziet er weer erg gelikt uit, een soort van arena. Met belichting moet dat nog mooier worden en spetterend in beeld gebracht worden, dat kan niet anders.

 16. Patrick

  Zingen kan Dorine zeker wel en het is helemaal geweldig om zo iemand van bijna 70 te zien zingen in de X Factor!

 17. Theo

  Is Dorine al gevraagd voor Playboi ?? :D ;)

 18. René [van Gee]

  @Theo

  Zeg Theo ik zit hier aan een midnightsnack en dat wil graag binnen houden. :D

 19. Theo

  HAHAHAHA

 20. Jordy II

  Hoezo? Ik ben anders dol op oude pruimen!

 21. René [van Gee]

  @@ Jordy II en Theo

  Lekker daar ligt mijn toastje met zalm. En bedankt he?

 22. Robin

  Aardige cijfers voor tien. 10.5% madl.

 23. yannick

  Leuk dat zo’n oma ver komt ze kan erg goed zingen. Ik denk dat de meeste mensen op haar stemmen omdat, ze het grappig vinden dat er een oma meedoet

 24. sharon

  Dorine is onze 2e keus, ze is echt heel goed en leuk bovendien

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.