Van del tot dame terug bij RTL 5

Het realityprogramma Van del tot dame keert terug op RTL 5. Dat meldt een zegsvrouw van de zender. Eind januari 2005 ging de eerste reeks van het programma van start met ruim 350.000 kijkers. “De succesvolle eerste reeks van Van Del Tot Dame krijgt vanaf zaterdag 6 januari een vervolg bij RTL 5“, aldus de zegsvrouw. Opnieuw onderwerpen tien ordinaire Britse meiden zich aan de harde lessen van een etiquette-opleiding, zoals die alleen in Engeland bestaan. Hiermee moet het tij voor de ‘dames’ flink keren.

Tijdens de training worden de tien aangepakt door een aantal welbespraakte en zeer strenge Britse leraressen. In deze tweede editie worden de meisjes nog meer door hen in het diepe gegooid. Zo krijgen zij niet alleen zaken als spraakoefeningen en looptechnieken op zich afgevuurd, maar moeten zij tevens verschijnen tijdens chique evenementen, zoals een fazantenjacht-party op het platteland en een weekendje skiën in Verbier. Kunnen zij zich fatsoenlijk gedragen tussen de upper class van Engeland of vallen zij direct uit de toon door hun afwijkende gedrag?

Vanaf zaterdag 6 januari, tussen 18.25 en 19.25 uur, kan de kijker in vijf afleveringen van een uur volgen hoe de tien Britse meiden het ervan afbrengen en of zij zich aan het einde van de reeks als echte dames kunnen gedragen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen