Wildebeesten van start bij NET 5

Chimène van Oosterhout en Bart Veldkamp, het onstuimige duo uit Peking Express VIP, binden vanaf vanavond de strijd met elkaar aan in het nieuwe NET 5-programma Wildebeesten (21.30 uur). In dit programma stappen Chimène en Bart iedere aflevering onvoorbereid in een andere leefwereld en worden voor een uitdaging gesteld door de mensen die er wonen. De verliezer van de uitdaging ondergaat de leerschool van het echte leven terwijl de winnaar vertrekt om te genieten van een luxueuze minivakantie.

Chimène en Bart zorgden in Peking Express VIP voor explosieve tv. “Tsja, wat is dat tussen mij en Chimène. Als we bij elkaar zijn komen er chemische stoffen los“, vertelt Bart Veldkamp in het Algemeen Dagblad. “We zijn beide licht ontvlambaar, hebben het hart op de tong. Af en toe kan ik haar echt achter het behang plakken en zij mij waarschijnlijk, maar uiteindelijk respecteren we elkaar zeer.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen