Johnny de Mol leert pokeren bij Veronica

Johnny de Mol is één van de deelnemers aan het nieuwe programma Veronica’s Poker, dat in januari van start gaat bij Veronica. In Veronica’s Poker worden pokerpro’s Noah Boeken en Marcel Luske een half jaar gevolgd tijdens hun pokerbezigheden en ook leren zij zes bekende Nederlanders in zes afleve- ringen de kneepjes van het vak. De bekende Nederlander met de beste pokerface en pokervaardigheden neemt uiteindelijk deel aan een groot toernooi dat in het buitenland wordt gehouden.

Naast acteur Johnny de Mol, doen ook rapper Lange Frans, zangeres Ellen ten Damme en voormalig profvoetballer Winston Bogarde mee aan Veronica’s Poker. Noah Boeken, de pokerpro die in dit programma een hoofdrol speelt, is zelf inmiddels ook een bekende Nederlander geworden. “Weet je, dat komt puur omdat ik de eerste was die resultaten behaalde op de EPT, op televisie“, vertelt Boeken op Pokernews.nl. “Straks zijn er twintig of dertig Nederlanders die goede resultaten gaan halen, en dat vind ik prima. Ik vind het echt niet belangrijk om BN’er te zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen