TROS maandag met allerlaatste Spangen

De TROS zendt aanstaande maandag (6 november) de allerlaatste aflevering van de succesvolle politieserie Spangen uit met de toepasselijke titel ‘Final’. Na zeven jaar moet de kijker afscheid nemen van rechercheurs Sylvia Richter en Nicky Spoor, gespeeld door Monique van de Ven en Linda de Mol. De afgelopen jaren heeft het team tientallen moorden opgelost en vele politiezaken tot een goed einde weten te brengen. De vijftigste en laatste aflevering van de politieserie belooft volgens de TROS een hele spannende te worden.

In de laatste afleveringen kwam al naar voren dat het bureau in het goed bekeken Spangen het hoofd moet bieden aan verregaande bezuinigingsplannen waardoor het team met steeds minder middelen moet functioneren. Naar nu blijkt, lijkt de opheffing van Bureau Spangen onafwendbaar“, aldus een woordvoerster van de TROS. “Het team doet er alles aan om ook de laatste zaak op tijd op te lossen. En het lek in de zaak Van Geel komt bovendrijven…

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen