Nicolaas vertrekt toch uit de Gouden Kooi

Nicolaas (foto) is vannacht uit eigen beweging vertrokken uit De Gouden Kooi. Door bewust de regels te overtreden – hij bedekte camera’s en ontdeed zich van zijn zender – kreeg hij een tweede sanctie opgelegd, en heeft de Villa direct moeten verlaten. Na de voor hem teleurstellend verlopen populariteitspoll, waarin hij op een zesde plaats eindigde, besloot hij zijn avontuur te beëindigen. De vertrokken Nicolaas zal door Talpa worden vervangen door een nieuwe Miljonair.

Vorige week miste Nicolaas zijn kinderen al zo erg dat hij op het punt stond te vertrekken, maar na 24 uur bedenktijd en een gesprek met een psycholoog besloot hij op het laatste moment toch te blijven. Vannacht liepen de spanningen hoog op en realiseerde Nicolaas zich dat een langer verblijf voor hem te zwaar zou worden. “De uitkomst van de poll waarmee hij slechts 25 contactpunten verdiende – en de gespannen relatie met de overige Miljonairs – stelde hem te weinig in het vooruitzicht om het nog langer vol te kunnen houden“, aldus een woordvoerder van Talpa.

Het vertrek van Nicolaas heeft geen gevolgen voor de stemming van vrijdag. Angelique en Sylvia bleken gisteren de minst populaire Miljonairs onder de kijkers, met beiden slechts 1 procent van de stemmen. Morgen beslissen de overige 7 Miljonairs voor wie van de twee dames het avontuur ook vroegtijdig zal eindigen. Het oordeel hoeft niet unaniem te zijn, een meerderheid van de stemmen is voldoende. Het verloop is dinsdagavond om 19.30 uur op televisie te zien bij Talpa.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen