MTV met Europe Music Awards 2006

MTV zendt vanavond live de Europe Music Awards 2006 uit. Tientallen bekende muzieksterren zijn vandaag in Kopenhagen om aanwezig te zijn bij het gala van de awardsshow. Het muzikale spektakel gepresenteerd door Justin Timberlake met optredens van onder andere Muse, Keane en Nelly Furtado is vanavond vanaf 20.30 uur te zien bij MTV. De show wordt ook uitgezonden in HDTV (High Definition Television).

Essent Kabelcom, Casema, Multikabel en CAIWay zenden de Europe Music Awards live uit via HD-NL, onderdeel van de digitale tv-paketten van die kabelbedrijven. Met het uitzenden van de Music Awards willen de kabelbedrijven de kijker naar eigen zeggen extra laten genieten van de goede beeld- en geluidskwaliteit van HDTV. “Juist bij concerten is HD gewoon fenomenaal“, aldus Toine Vos van Essent. “De muziek, de shows en het geluid van het publiek scheppen een sfeer die je een gevoel geven alsof je er zélf bij bent. De beleving is heel intens en dat willen we de mensen laten zien.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen