Kassa vanaf januari met jongerenversie

VARA-consumentenrubriek Kassa lanceert komend voorjaar een jongerenversie. Kassa 3 zal vanaf dinsdag 2 januari wekelijks om 20.25 uur te zien zijn bij de VARA op Nederland 3. In Kassa 3 ko- men actuele reportages, tests en individuele problemen van jonge- ren voorbij. Het is nog onbekend wie de presentator van Kassa 3 wordt. Felix Meurders is het ge- zicht van Kassa op Nederland 1.

Mike Boddé en Thomas van Luyn keren op diezelfde avond terug met een nieuw seizoen van De Mike en Thomas Show op Nederland 3 (23.05 uur). Wederom zullen sterren, soapies, schrijvers, staatssecreatarissen en zangers plaatsnemen aan de piano’s van het humoristische duo Mike en Thomas.

Op Nederland 3 wordt in januari ook de zoektocht naar een nieuwe Lama in beeld gebracht in het programma Lama Gezocht, vanaf vrijdag 5 januari om 21.15 uur. Door het vertrek van Lama’s Sara Kroos en Arie Koomen is het populaire programma op zoek naar vervangers. Maar liefst 5200 reacties kwamen er binnen en BNN heeft daarom besloten om een aparte show te maken van de speurtocht.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen