De Babyfluisteraar vanaf vanavond bij RTL 4

Derek Ogilvie is vanaf vanavond te zien als De Babyfluisteraar op RTL 4. In deze vierdelige serie ontmoet het medium elke aflevering een vader en moeder die aan het eind van hun latijn zijn omdat hun kindje ze tot waanzin drijft. Derek stelt zichzelf ten doel om de onderliggende redenen bloot te leggen van het ongewenste gedrag én hij onthult en passant ook nog een aantal privézaken waarvan hij niet kon afweten. Derek voorziet de ouders van het probleemkind van een vijfstappenplan.

Hij baseert zich daarbij op de informatie die het kind hem middels telepathie zou hebben verstrekt. De ouders krijgen twee weken de tijd om zijn adviezen ter harte te nemen. Soms moeten ze de babykamer anders inrichten, andere ouders moeten met hun kind naar een arts omdat Derek doorkrijgt dat er een medische grond is voor het probleem. Na twee weken komt Derek nog een keer terug om vast te stellen of het kind in kwestie nu wel eet, slaapt of zich gedraagt en wat de familie gedurende het proces heeft geleerd. De Babyfluisteraar is vanaf vanavond wekelijks op zondagavond tussen 22.30 en 23.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen