BN’ers leren pokeren in Veronica’s Poker

Zes bekende Nederlanders volgen vanaf maandag 8 januari een opleiding tot professioneel pokerspeler in het nieuwe programma Veronica’s Poker. Ze leren alle kneepjes van het vak van pokerpro’s Marcel Luske en Noah Boeken. Naast de spelregels, geven zij ook uitleg over hoe je je een imago en een zogenaamde pokerface kan aanmeten. De beste BN’er neemt uiteindelijk deel aan een groot toernooi in het buitenland. Het nieuwe Veronica-gezicht Monique Spronk (foto) gaat Veronica’s Poker presenteren.

De maandagavond van Veronica stond al sinds begin dit jaar in het teken van poker bij Veronica met het programma Monday Night Poker. Nu komt daar Veronica’s Poker bij. “Met dit nieuwe programma breidt Veronica de pokeravond uit op maandag“, aldus een woordvoerder van de zender. Veronica’s Poker wordt ook ondersteund op internet waar de bezoeker alles kan vinden op het gebied van poker.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen