Jort Kelder presenteert Parla

Jort Kelder gaat het nieuwe discussieprogram- ma Parla van de KRO presenteren. In Parla!, dat vanaf zaterdag 9 december wekelijks om 21.10 uur zal worden uitgezonden op Nederland 2, komen alleen vrouwelijke deskundigen aan het woord. Het is de bedoeling dat in dit programma niet alleen scherpe, maar ook persoonlijke, grappige en spraakmakende discussies over actuele maatschappelijke kwesties ontstaan tussen prominente en bekende sprekers onder leiding van presentator Jort Kelder.

De omroep ziet Kelder als de ideale haan in het kippenhok. “Daarbij is hij charmeur pur sang en dat is in een programma met alleen vrouwen mooi meegenomen“, zegt Simone de Wit, hoofd godsdienst en cultuur van de KRO, bij het ANP.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen