Bijzondere huwelijksdagen in ‘De bruiloft van…’

In De Bruiloft van… brengt Talpa vanaf dinsdag 28 november dagelijks om 19.00 uur bijzondere bruiloften op het scherm. In iedere uitzending staat de huwelijksdag van één bijzonder koppel centraal. In De Bruiloft van… staan bijzondere koppels centraal met diverse relaties, trouwlocaties en natuurlijk hun eigen verhaal. “Of het nu gaat om een homopaar, een uitgehuwelijkt stel, een kop- pel dat als maagd het huwelijk ingaat of een stel dat dat uit eerdere relaties al kinderen heeft“, aldus een woordvoerder van Talpa.

In De Bruiloft Van komen vanaf eind oktober iedere werkdag bijzondere, ontroerende en grappige liefdesverhalen voorbij. In de eerste aflevering wordt de trouwdag van Artie (27) en Alex (31) gevolgd. Alex zit sinds vijf jaar in een rolstoel vanwege MS. Dat gegeven drukt een groot stempel op hun leven, hun relatie en dus ook op hun trouwdag. “Om het prille geluk compleet te maken wordt elke aflevering afgesloten met De Kus. Als het kersverse echtpaar erin slaagt hun kus exact 30 seconden te laten duren – met een marge van een halve seconde – winnen ze 10.000 euro.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen