Supernanny Jo Frost in januari terug bij RTL 4

Supernanny Jo Frost keert in januari terug bij RTL 4 met een nieuwe reeks van het populaire programma Eerste Hulp Bij Opvoeden. Op zondagavonden tussen 20.00 en 21.00 uur is te zien hoe Frost onhandelbare kinderen verandert in gehoorzame kinderen. Onderbroken door de result-show van X Factor, is Frost vanaf januari op zondagen om 22.00 uur ook te zien in E.H.B.O. – 3 maanden later. Hierin kijkt Frost of de ouders na haar bezoek de orde hebben gehandhaafd.

De nieuwe zondagavond van RTL 4 wordt vanaf januari afgesloten met het nieuwe programma Van Amstelveen Naar Afrika – Mukambi Travel Lodge. Hierin laat een Nederlands gezien alles achter in Nederland om te verhuizen naar Afrika. In Afrika werd het gezien de eigenaar van een Afrikaanse lodge. RTL 4 volgde dit avontuur op de voet en doet daar vanaf zondag 7 januari (22.30 uur) verslag van.

Op maandagavond continueert RTL 4 in januari de series CSI en Shark, dinsdag blijft woonavond en op woensdag zullen ook in het nieuwe jaar waargebeurde verhalen te zien zijn. Op de donderdagavond zal RTL 4 met ingang van januari wekelijks de komedieserie Kees & Co herhalen om 20.30 uur. Aansluitend brengt de zender om 21.00 uur de Britse versie van het programma Je echte leeftijd. Daarna zijn nieuwe afleveringen van het realityprogramma Jouw vrouw, mijn vrouw te zien.

RTL 4 vult de vrijdagavonden in het nieuwe jaar met herhalingen van Baantjer en de nieuwe miniserie Tsunami: The Aftermath. Tsunami: The Aftermath is een serie over verlies, hoop en overleving. Het vertelt over de nasleep van de tsunami in Thailand. De zaterdagavond blijft ongewijzigd met X Factor en Lotto Weekend Miljonairs.

Klik hier voor een overzicht van de uitzendschema’s van de commerciële zenders.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen