‘Vliegende start voor X Factor’

De nieuwe talentenjacht X Factor heeft een vliegende start gemaakt. Dat meldt een woordvoerder van RTL 4. De eerste uitzending van X Factor werd gisteren door 1.578.000 kijkers bekeken. Na het NOS Journaal was X Factor het best bekeken programma van de avond. “Zo laat X Factor onder meer Mooi Weer De Leeuw (VARA) en Groeten Uit De Rimboe (SBS 6) achter zich“, aldus de zegsman. X Factor was gisteren tussen 20.00 en 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Wim ter Laak, programmadirecteur van RTL 4: “De succesvolle start van ‘X FACTOR’ toont aan dat er een grote behoefte bestaat aan grootschalig amusement op de zaterdagavond. ‘X FACTOR’ is daar een mooi voorbeeld van.” De volgende uitzending van de nieuwe talentenjacht is vanavond om 21.30 uur bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen