Veronica in het teken van Halloween

Veronica staat de komende dagen in het teken van Halloween. Met acht spannende films, speciale afleveringen van The Simpsons en de Scream Awards vult Veronica dit weekeinde en aankomende dinsdag 31 oktober haar programmering. Vanavond begint het Halloweekend met Poltergeist. In deze klassieke horrorfilm terroriseren geesten het huis van een gezin. Daarna krijgt een groep jongeren in de tv-première van The Texas Chainsaw Massacre te maken met een gestoorde moordenaar voorzien van kettingzaag.

Om 00.10 uur zendt Veronica vervolgens de Scream Awards 2006 uit. Dit is de eerste Amerikaanse awardshow voor horror, sci-fi en fantasy. Te gast zijn onder meer Quinten Tarantino, Ozzie Osbourne, Kate Beckinsale en Jessica Alba.

Op zondag 29 oktober staat een dubbelaflevering van The Simpsons Vieren Halloween op het programma, gevolgd door twee films vol vampieren. In The Little Vampire maakt de jonge Tony kennis met een echte vampier. Aansluitend is Eddie Murphy te zien als gevaarlijke bloedzuiger in Vampire In Brooklyn.

Op dinsdag 31 oktober is het echt Halloween en nemen de Ghostbusters het op tegen het bovennatuurlijk kwaad in de gelijknamige film Ghostbusters 2. In de horrorkomedie Scary Movie krijgt een groep tieners het aan de stok met een klungelige moordenaar en in Halloween 666 gaat Michael Myers ziedend op jacht naar zijn nichtje Jamie die de moeder van zijn kind is. De Halloweenavond wordt afgesloten met de onheilspellende film Anatomie waarin een studente ontdekt dat er op de universiteit dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen