Tooske vanaf vanavond in Je wordt bedankt!

Tineke Schouten is vanavond te gast in de eerste aflevering van het nieuwe SBS 6- programma Je Wordt Bedankt!. In Je Wordt Bedankt! krijgen bekende Nederlanders de kans om iedereen die heeft bijgedragen aan zijn of haar succes, op een originele manier te bedanken. Tooske Ragas gaat daarvoor met de BN’er in kwestie op pad en ontvangt uiteindelijk iedereen in de studio, waar alles samenvalt. Je Wordt Bedankt! is vanavond tussen 20.30 en 22.30 uur te zien.

Tooske zelf zou nog niet meegedaan hebben wanneer ze als gast uitgenodigd zou zijn, vertelt de presentatrice bij Tvgids Online. “Daarvoor is het bij mij nog wat te vroeg en te veel eer“, aldus Tooske. “Maar ik ben wel heel blij dat ik het programma mag presenteren. Het uitgangspunt is namelijk ontzettend positief, en dat is heel bijzonder in deze tijd, naast alle afvalprogramma’s die nu bovenaan de populariteitslijst staan. Maar in Je wordt bedankt is er geen negatieve noot, geen adder onder het gras. Het enige wat ik hoef te doen in het programma is mensen blij maken.

Recht tegenover de twee uur durende uitzending van Je wordt bedankt!, zendt RTL 4 vanavond een dubbele aflevering van Baantjer uit. De zender trapt het nieuwe en laatste seizoen van de populaire politieserie af met ‘De Cock En De Moord Op Herhaling’. Hierin krijgt De Cock te maken met een sterfgeval in zijn familie en keert hij terug naar zijn geboorteplaats Urk. Tegelijkertijd wordt in Amsterdam het lijk gevonden van een vrouw die kort daarvoor Keizer ervan beschuldigde haar seksueel te hebben misbruikt. Wat is Keizer’s betrokkenheid bij deze moord? In deze episode worden gastrollen vertolkt door onder meer Martijn Krabbé en Eric Corton.

De NOS brengt vanavond op Nederland 1, tussen 20.30 en 22.00 uur, een semi-live uitzending vanuit Australië, waarin de omroep uitgebreid stilstaat bij het feit dat het precies vierhonderd jaar geleden is dat Nederland en Australië betrekkingen met el- kaar aangingen. “Een typisch NOS-programma“, zegt presentator Mart Smeets. “Een beetje belerend, maar vooral ook leuk. We hebben gasten aan tafel en filmpjes.

43 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Gerard
oktober 28, 2006 11:04

Gelukkig bezit ik twee video’s zodat ik de X-factor en MWDL kan opnemen :lol:
Ik vond JE WORDT BEDANKT wel een mooi programma !
498.000 kijkers :mad:

Gast
Cees
oktober 28, 2006 09:23

Baantjer for president :)
En die 4 reclame blokken?
Heerlijk, kan ik naar toilet drinken pakken etc.
Inderdaad die van media markt is bagger slecht, ga een klacht indienen over deze spot.
Kost me me oren, en ik heb er nacht merries door ;)
Wat een laag cijfer voor Je wordt bedankt.
SBS dacht het nu helemaal te gaan maken op vrijdag, dream on.

Gast
Theo
oktober 28, 2006 09:17

aggressieve = agressieve

Gast
Theo
oktober 28, 2006 09:16

Ga trouwens wel Frans Bauer kijken, maar dat is camp.

Gast
Theo
oktober 28, 2006 09:15

BZN hahaha en jij begint over leeftijd.
Zal waarschijnlijk wel weer een dikke hit worden in alle bejaarden en verzorgingshuizen :P

Reclameblokkken??
Als ik goed geteld heb 4 (eigenlijk heb ik niet geteld)
Reclame valt mij nooit zo op, en ik stoor me er ook nooit aan (behalve aan de kloterige aggressieve spotjes van de Mediamarkt)

Ik ga vanavond the X factor ook proberen.
Mijn rimboevrienden neem ik op.

Gast
Chiel
oktober 28, 2006 09:11

Q: En neem me niet kwalijk Chiel maar als ik moet kiezen tussen Baantjer of Jantje dan toch echt de Cock met cee oo cee kaa!!

Had niks anders verwacht :) BZN ga je dus ook niet volgen ;)

Hoeveel reclameblokken zaten d’r eigenlijk in Baantjer? Ook weer – zo irritant- na de eerste scene. Bij Grijpstra is die onderbreking gelukkig wek :smile:

Gast
Blizz
oktober 28, 2006 09:09

Staat HvN daar laag! :o

Gast
Theo
oktober 28, 2006 09:09

Baantjer was wel aardig gisteren hoor.
Ouderwets vrijdagavond gevoel :P

En neem me niet kwalijk Chiel maar als ik moet kiezen tussen Baantjer of Jantje dan toch echt de Cock met cee oo cee kaa!! :D

Gast
Chiel
oktober 28, 2006 09:08

(ai.. weer te veel smiley’s) @ Mediacourant: een preview functie op de site?

Gast
Chiel
oktober 28, 2006 09:06

Q Theo: Ga wel kijken vanavond denk ik.

Kijk je Baantjer :shock: Ookal is ‘r niks ‘leuks’ op (volgende week is Jantje Smit erweer, dus dan is dat ook weer opgelost :) ) dan kijk je toch ’n DVD of opgenomen programma… ;) Baantjer kijk ik niet voor m’n 37e :)

Gast
M3nno
oktober 28, 2006 09:01

Je Wordt Bedankt! had maar 498.000 kijkers!

Gast
Theo
oktober 28, 2006 09:01

Baantjer is de winnaar op prime time alhoewel een overtuigende 2 miljoen er zelfs voor deze serie niet meer in zit.

Max & Lex zorgen voor aardige cijfers van NED1 maar SBS6 gaat na het succes van SDOHI volledig de mist in met de opvolger “Je wordt bedankt”.
Het debuut van Tooske voor deze zender weet nauwelijks een half miljoen kijkers te boeien.

Er is meer aan de hand bij SBS, het altijd succesvolle Hart van Nederland zit al 2 weken in een behoorlijke dip (voetbal bij Talpa??)
Ook NET5 en Veronica (alleen de porno weet te scoren) eindigden gisteren in de min t.o.v. vorige week.

De lama’s hebben duidelijk blijvend profijt van het winnen van de Televizierring, vorige week ging ik er nog even vanuit dat het een tijdelijke boost was, maar de extra kijkers van vorige week zijn deze week gewoon weer van de partij.

Gisteren geen voetbal op RTL7, niet dat het veel uitmaakt voor de marktaandeel, want de aardige scores van afgelopen zomer zijn met de komst van het najaarsseizoen als sneeuw voor de zon vertrokken.

Talpa blijft doortobben met Koppensnellers, zelfs NET5 en Veronica doen het beter om 20.30.
Waarom niet gewoon stoppen met die Spijkerman (waar heel Nederland mee klaar is) en een aardige sportprogramma op de vrijdag??

Altijd extra mooie kijkcijfers voor “de wereld draait door” op de vrijdagavond, en de kijkers hebben “Raymann is laat” sinds enkele weken ook weer teruggevonden na een wat matige score begin dit seizoen.

Vanavond het startschot voor X factor.
Ik ben benieuwd of dat anderhalf miljoen kijkers weet te trekken tegenover MWDL en (gedeeltelijk) Groeten uit de rimboe.

Gast
Iwan1976
oktober 28, 2006 08:54

@Simon:
Beau was in deze aflevering te zien in een flashback.

Gast
Pieter
oktober 28, 2006 08:52

Sterren dansen op het ijs is weg en de hele vrijdag van sbs stort in.
Zelfs HVN weet nog maar, 900.000 kijkers te boeien. Dit is allemaal te wijten aan baantjer en 4 in t land, de andere 700.000 hvn kijkers zitten nu daar.

Heb het gister niet gezien, maar wie verzint dat toch ook een 2 uur durende show.. vanuit het niets 2 promo’s op zon goed bekeken vrijdag..

@Alex tja t is hersft vakantie, dus al die geile tienertjes/scholiertjes kunnen dat nu ook eens kijken… weet ik nog wel uit eigen ervaringen

Gast
Alex
oktober 28, 2006 08:35

Slechte score voor Je Wordt Bedankt zeg. En sinds wanneer scoort Sexcetera zo hoog op Veronica, meer dan een half miljoen mensen kijken daarnaar…

Gast
Roy II
oktober 28, 2006 08:30

Aaii, de kijkcijfers zijn niet al te best voor het programma (498.000 kijkers), misschien had SBS zijn campagne voor JWB al moeten starten in het finaleweekend van SdohIJ, toen hadden ze de aandacht van zowat half tv-kijkend Nederland (iig: ik heb toen geen enkel spotje van JWB gezien)

Zeer mooie cijfers voor RTL4, die dubbele aflevering van Baantjer trekt mooie aantallen (alleen zal ik er nooit naar kijken!) Ze profiteren van het feit dat SdohIJ is afgelopen, en JWB matig scoort!

Talpa scoort matig, DonD houdt goed stand, maar de rest van de avond is vrij teleurstellend! Ook Jack hadden ze beter op de zaterdagavond kunnen zetten; dan had het nog wel 700.000 kijkers kunnen verwachten. Jammer voor de beste man, hij kan er het beste na dit seizoen mee stoppen met het hele Kopspijkers/Koppensnellers concept en misschien met een nieuw format beginnen, want wat hij nu doet is onmogelijk op te krikken naar de historische kijkcijfers op nederland 3. Voetbal scoort vrij aardig, wel jammer van het play2win dat het het marktaandeel in de nacht flink omlaag haalt! (al trekt het “spelletje” wel meer kijkers dan aan het begin, maar of je daar trots op moet zijn??)

Voor de rest was het een vrij saaie tv-avond, maar gelukkig was op Nederland 3 nog wat leuks te zien (Lama’s, Rat van Fortuin) Vanavond, Groeten uit de Rimboe, Mooi weer de Leeuw en X-factor (uit nieuwsgierigheid neem ik het op).

Gast
Saska
oktober 28, 2006 00:34

Ik heb stukje gezien van Je wordt bedankt en vond het echt niks aan. Echt heel saai. Het boeide me totaal niet. Tooske vond ik het nog wel goed doen. Alleen het programma was gewoon saai. Niks voor mij in ieder geval.

Ben dus al snel overgezapt naar Baantjer. Dat vond ik echt leuk. Ik heb echt genoten. Vond het een leuke aflevering :-)

En morgen de X-Factor kijken, ben heel benieuwd. Maar denk wel dat het leuk gaat worden. Het lijkt toch wel iets op Idols en dat vond ik ook altijd heel leuk. Maar nu zijn er ook meerdere catogoriën, dus dat vind ik ook wel leuk. Elk jurylid krijgt dan 1 groep (bv meer dan 1) en dan gaan ze ook nog tegen elkaar een wedstrijd doen. Elk jurylid wil natuurlijk dat 1 van hun groep wint. Dus dan willen ze er natuurlijk wel voor zorgen dat wat minder in een andere groep komen omdat ze dan zo meer kan hebben. Die zal dan wel leuke conflicten oplopen. Dus ben heel benieuwd en kan niet wachten.

Maar morgen natuurlijk eerst de audities… dat wordt weer lachen :-)

Gast
ronaldo
oktober 28, 2006 00:34

Vera Prins is de DADER bij Baantjer

Gast
gerda
oktober 27, 2006 23:36

vond het erg leuk met tineke! wel traag maar ook heel eerlijke tv!

Gast
Theo
oktober 27, 2006 23:01

Baantjer was wel aardig.
Met al die flasbacks uit oude afleveringen.
Heb het idee dat ze er een leuk eind aan gaan breien.
Buitendam met pensioen, Vledder die zijn grote liefde vind, en Vera Prins komt ook nog terug uit het buitenland in de allerlaatste aflevering.

Tooske maakte dus geen verpletterende indruk in haar 1ste show bij SBS??
Las wel in een recensie dat het ontzettend braaf was maar dat hoeft geen bezwaar te zijn bij ‘feel-good’ TV.
Saai en traag zijn andere kwalificaties, maar goed, veel programma’s op NED1 vind ik ook traag en saai en die scoren mega.

Retourtje geluk doet het ook aardig bij SBS, waarschijnlijk vallen de kijkcijfers morgen dus erg mee.

Gast
Mike
oktober 27, 2006 22:53

@ Martijnjdd. Hmm, ik dacht steeds dat het commissaris Buitendam was, dus voor mij kreeg het uiteindelijk wel een verrassende wending…

Gast
Martijnjdd
oktober 27, 2006 22:47

@Mike: Ik wist na 5 seconden Baantjer al wie de dader was. :P

Gast
Mike
oktober 27, 2006 22:38

Baantjer was een erg spannende aflevering.

Gast
Thomas
oktober 27, 2006 22:34

Wat een enorm saai concept…
Ik mag hopen dat morgen Nederland massaal is weggezapt voor dit programma. Uitwerking mag dan misschien mooi zijn en veel hebben gekost, maar het format is zo enorm traag, langzaam, en saai. Nee, geen tweede keer meer.

Gast
Goodness Gracious Me
oktober 27, 2006 22:27

@bas

zak zelf in de stront !

Gast
bas
oktober 27, 2006 22:23

en die titel blijft vreselijk: Je Wordt Bedankt! (zak in de stront..)

Gast
pietje
oktober 27, 2006 22:14

Je wordt bedankt, wat vreselijk!

Tooske is enorm gegroeid, ze kan het echt dragen zo show. En ja, irritant is ze ook nog steeds.

Maar die show gaat echt nergens over, bewijst maar is dat SBS geen liveshows kan maken. Denk aan Super Robert en de Nationale Verkeerstest (of zoiets).

Gast
Karen
oktober 27, 2006 19:39

Dat wordt zeker weten Baantjer kijken vanavond :-)

Gast
Gerard
oktober 27, 2006 19:19

Ik heb de voor stukjes gezien van JE WORDT BEDANKT
Tineke is een geweldige commediënne.. Dus geen gezeik over haar :mad:

Gast
M3nno
oktober 27, 2006 19:08

Baantjer haalt de 2 miljoen makkelijk. Je Wordt Bedankt.. 1 miljoen? Iets meer? En Koppensnellers wordt er geeneens meer bij genoemd :P

Gast
ikke
oktober 27, 2006 18:13

word baantjer kijken voor mij ;0)
(post bas v.d K hier nog wel es.ik ken je denk ik en heb je al heel lang niet meer gezien)

Gast
Bianca
oktober 27, 2006 18:02

Ja vanavond nieuwe afleveringen van Baantjer…. dat wordt dus zeker kijken. Kan niet wachten :-)

Lijkt me ook stukken leuker dan je wordt bedankt… daar kijk ik echt niet naar.

Gast
Martijnjdd
oktober 27, 2006 17:51

De Veronicagids (grootste omroepblad van NL) besteedt op de pagina TV Vandaag aandacht aan de nieuwe Baantjer en daarnaast heb ik ook een groot artikel in de GPD-kranten zien staan.
’t Zal wel meevallen dat veel Nederlanders niet weten dat Baantjer een nieuwe aflevering is.

Gast
Nick
oktober 27, 2006 17:48

Denk niet dat veel mensen weten dat Baantjer een nieuwe aflevering is en daarom zullen de cijfers nog wel tegen vallen.

Gast
ronaldo
oktober 27, 2006 17:45

Een mooie score van rond de 1 miljoen is een mooie voor sbs6

Gast
Simon
oktober 27, 2006 17:40

‘De Cock En De Moord Op Herhaling’…. Wat een zelfspot, lijkt Beau wel :P

Ik denk dat SBS wel veel reclame heeft gemaakt voor Je Wordt Bedankt! tijdens SDOHI. Dus ik denk rond de 1 miljoen. Is Baantjer dan een nieuwe aflevering??? Dat scoort toch wel richting (of over) de 2 miljoen? Van dat op NED1 verwacht ik niet veel. 1 miljoen, vast niet meer.

Gast
Theo
oktober 27, 2006 17:22

Denk ook niet dat Tooske boven het miljoen uit gaat komen, maar je weet tegenwoordig maar nooit met SBS

Overigens heb ik buiten een enkel spotje bij RTL4 ook weinig reclame gezien (ook hier niet) voor het afscheids “seizoen” van Baantjer.

Ga wel kijken vanavond denk ik.
Want echt riant is het aanbod niet vanavond, alhoewel ik liever een nieuwe aflevering G&dG had gezien.

Gast
Martijnjdd
oktober 27, 2006 17:18

Baantjer: 2.1 miljoen
Je wordt bedankt: 0.9 miljoen

Gast
Jorzz
oktober 27, 2006 17:16

Wat zou beter scoren? Baantjer of Je wordt Bedankt. Zullen we hier even kijkcijfer raden?

Baantjer: 1,5 miljoen
Je wordt bedankt: 1,3 miljoen

Gast
Gersten
oktober 27, 2006 16:58

500.000 kijkers

Gast
Theo
oktober 27, 2006 16:57

Nooit geweten dat Tineke en Tooske moeder & dochter waren.

Of zijn ze beiden gestyled door Leco Leeghoofd??

Buiten de kapsels die eruit zien alsof ze net hun valhelm afgezet hebben, kunnen ze misschien ook iets doen aan de donkere haaruitgroei.

Zo gelooft natuurlijk niemand dat we hier te maken hebben met 2 blonde dozen :lol:

Gast
Dayslover
oktober 27, 2006 16:45

612.000 zou ik zeggen op zijn hoogtepunt :P

Gast
Mickey
oktober 27, 2006 16:29

gaan we nog kijkcijfer raden? :P

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen