Tooske vanaf vanavond in Je wordt bedankt!

Tineke Schouten is vanavond te gast in de eerste aflevering van het nieuwe SBS 6- programma Je Wordt Bedankt!. In Je Wordt Bedankt! krijgen bekende Nederlanders de kans om iedereen die heeft bijgedragen aan zijn of haar succes, op een originele manier te bedanken. Tooske Ragas gaat daarvoor met de BN’er in kwestie op pad en ontvangt uiteindelijk iedereen in de studio, waar alles samenvalt. Je Wordt Bedankt! is vanavond tussen 20.30 en 22.30 uur te zien.

Tooske zelf zou nog niet meegedaan hebben wanneer ze als gast uitgenodigd zou zijn, vertelt de presentatrice bij Tvgids Online. “Daarvoor is het bij mij nog wat te vroeg en te veel eer“, aldus Tooske. “Maar ik ben wel heel blij dat ik het programma mag presenteren. Het uitgangspunt is namelijk ontzettend positief, en dat is heel bijzonder in deze tijd, naast alle afvalprogramma’s die nu bovenaan de populariteitslijst staan. Maar in Je wordt bedankt is er geen negatieve noot, geen adder onder het gras. Het enige wat ik hoef te doen in het programma is mensen blij maken.

Recht tegenover de twee uur durende uitzending van Je wordt bedankt!, zendt RTL 4 vanavond een dubbele aflevering van Baantjer uit. De zender trapt het nieuwe en laatste seizoen van de populaire politieserie af met ‘De Cock En De Moord Op Herhaling’. Hierin krijgt De Cock te maken met een sterfgeval in zijn familie en keert hij terug naar zijn geboorteplaats Urk. Tegelijkertijd wordt in Amsterdam het lijk gevonden van een vrouw die kort daarvoor Keizer ervan beschuldigde haar seksueel te hebben misbruikt. Wat is Keizer’s betrokkenheid bij deze moord? In deze episode worden gastrollen vertolkt door onder meer Martijn Krabbé en Eric Corton.

De NOS brengt vanavond op Nederland 1, tussen 20.30 en 22.00 uur, een semi-live uitzending vanuit Australië, waarin de omroep uitgebreid stilstaat bij het feit dat het precies vierhonderd jaar geleden is dat Nederland en Australië betrekkingen met el- kaar aangingen. “Een typisch NOS-programma“, zegt presentator Mart Smeets. “Een beetje belerend, maar vooral ook leuk. We hebben gasten aan tafel en filmpjes.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen