Nieuwe humoristische vooravond Veronica

Veronica start op woensdag 1 november met een geheel nieuwe, humoristische vooravond. De Amerikaanse komedie Two And A Half Men met Charlie Sheen blijft van maandag tot en met donderdag om 18.00 uur te zien in de vooravond van Veronica. Vanaf woensdag 1 november komt daar om 18.30 uur Funny Videos bij. In dit programma komen de grappigste homevideo’s en internetfilmpjes voorbij. De presentatie is in handen van Suzanne de Jong en Co Rowold.

Suzanne is een bekend gezicht van de Meimaand Filmmaand en ze presenteerde Veronica’s Zwoele Zomer. Ook is zij in november Veronica’s Bond-girl in de James Bond Maand. Co Rowold was te zien in The Trip van MTV en hij presenteerde bij Jetix.

Na de Amerikaanse serie Star Trek: Enterprise (19.25 uur), worden vanaf 20.00 uur bekende sterren in de maling genomen in het candid-camera programma Punk’d. Ashton Kutcher (foto), bekend van de films ‘Dude Where’s My Car?’ en ‘The Butterfly Effect’, valt in Punk’d diverse beroemdheden lastig met meedogenloze grappen en practical jokes. In de eerste aflevering wordt Justin Timberlake er zogenaamd van verdacht 900.000 dollar aan belastinggeld te hebben achtergehouden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen