Thema-avond Lijst 0 bij BNN

BNN besteedt uitgebreid aandacht aan de komende verkiezingen in de speciale thema-avond Lijst 0 op zondag 19 november van 20.30 uur tot 22.00 uur bij BNN op Nederland 3. De avond bestaat uit twee delen. Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand presenteren om 20.30 uur Lijst 0: De Stemmen Doe Je Zo Show. Vanaf 21.30 uur brengt BNN Lijst 0: Hollands Next Top Politician met daarin een portret van Wouter Bos en Jan-Peter Balkenende.

In De Stemmen Doe Je Zo Show ontvangen Filemon en Sophie Jan-Peter Balkenende (CDA), Femke Halsema (GroenLinks), Jan Marijnissen (SP), Mark Rutte (VVD) en Nebahat Albayrak (PvdA). Het programma bestaat uit vijf rondes en elke ronde staat een ander thema centraal. Door middel van de Schijf van Vijf behandelen Filemon en Sophie met de lijsttrekkers vijf thema’s die jongeren het belangrijkst vinden in de verkiezingen: werkgelegenheid, onderwijs, integratie, veiligheid en milieu.

In Lijst 0: Holland’s Next Top Politician geeft BNN een kort portret van Wouter Bos en Jan-Peter Balkenende. Wie is het meest geschikt om straks minister-president van Nederland te zijn? Is Bianca Balkenende of Barbara Bos een betere first lady? Kortom: wie is Holland’s Next Top Politician? Het doel van de thema-avond is om voor jongeren meer helderheid te verschaffen waar de verschillende partijen voor staan en op welke partij ze uiteindelijk moeten gaan stemmen. (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen