Nieuw seizoen ‘Keyzer en de Boer Advocaten’

De KRO en NCRV starten op maandag 13 november met de tweede serie van Keyzer en De Boer Advocaten. Deze nieuwe reeks telt zestien afleveringen en speelt zich weer af op een klein advo- catenkantoor in Amsterdam Zuid, waar de levens van zes advocaten en hun secretaresse Simone worden beheerst door uiteenlopende casussen en persoonlijke tegenstellingen. Karien Noordhoff is de nieuwe actrice die het team van advocaten gaat versterken.

Zij speelt in de serie de rol van advocate Sabrina Santos. Sabrina heeft voordat ze rechten ging studeren een politieopleiding gevolgd. In haar nieuwe baan op het advocatenkantoor weet ze haar mannetje te staan. Ze doet vanaf aflevering vijf haar intrede. Naast Karien zijn in de nieuwe serie de vertrouwde acteurs van het afgelopen seizoen ook weer te zien, waaronder Bram van der Vlugt, Porgy Franssen, Henriette Tol, Daan Schuurmans, Roos Ouwehand, Hans Kesting en Daphne Bunskoek.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen