RTL Travel terug met 24 nieuwe afleveringen

RTL 5 schotelt de kijker vanaf zondag 5 november 24 weken lang nieuwe afleveringen voor van het vakantieprogramma RTL Travel’s Hotlist, de nieuwe naam van RTL Travel. Wekelijks wordt in het nieuwe seizoen binnen een bepaald thema een hotlist opgesteld van tien plekken op aarde die de kijker ooit gezien moet hebben. Enkele van de thema’s zijn ‘anders overnachten’, ‘Holland’s glorie’, ‘weird places’, ‘filmlocaties’ en ‘adrenaline-kick’. Welke tien plekken de hotlist halen, is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de redactie van RTL Travel’s Hotlist.

Zij ordenen voor deze nieuwe reeks hun archief en zetten het in reportages op een rijtje. Per aflevering wordt afgeteld van tien naar één, waarbij de nummer één altijd de meest bijzondere, bizarre of spectaculaire bestemming ter wereld betreft. In de eerste aflevering op 5 november komen de tien meest bijzondere plekken op aarde om te overnachten voorbij, zoals een lodge in Zuid-Afrika, een hotel gebouwd bij het voormalige vakantieoord van Adolf Hitler en een tempel in Zuid Japan.

De vijf reislustige presentatoren Chris Zegers, Floortje Dessing, Daphne Bunskoek, Roeland Fernhout en nieuwkomer Renate Verbaan toeren de hele wereld over om de meest bijzondere plekken in beeld te brengen. Daphne brengt dit seizoen onder andere een bezoek aan Polen, Parijs en Jordanië; Chris is te zien in Spanje, de VS en Jamaica; Roeland in Florida, Frankrijk en Oostenrijk en Floortje reist ondermeer af naar Zambia, Canada en Japan. Renate maakt haar eerste reportage in Zuid-Afrika. RTL Travel’s Hotlist is vanaf 5 november wekelijks om 22.30 uur te zien bij RTL 5.

8 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
manon vd knaap
november 3, 2006 19:28

Het is een super programma, met een onwijs goede instelling!

Gast
Sander
oktober 31, 2006 22:27

Ik heb nu alweer zin in het nieuwe seizoen van RTL travel. Vind het altijd een erg leuk en goed programma.

Gast
Martijnjdd
oktober 31, 2006 20:35

RTL Travel was tot nu toe één van de leukste RTL-programma’s voor mij. Ik hoop niet dat die TOP10 bol staat van de archiefbeelden met enkele nieuwe bestemmingen, want dan is dit programma afzakt naar het niveau “De 25 leukste / beste / … etc” van SBS.

Gast
Henk
oktober 31, 2006 19:14

De kijkcijfers zullen nu wel hoger worden dan vorig jaar want voor RTL Travel’s hotlist zit bones met 1.1 miljoen kijkers. Zeker 850.000 moeten blijven hangen. Marktaandeel van rtl5 zou dan ook naar de 10% gaan op de zondag.

Gast
wouter
oktober 31, 2006 18:45

@Kroko
Dat geweldige valt volgens mij nog wel mee…ze krijgen natuurlijk niet echt de tijd om echt te geniten. Even snel wat shotjes schieten en weer terug, niog best stressvol volgens mij.

Gast
Jorzz
oktober 31, 2006 18:06

Ik heb nooit naar Yorin Traval / RTLTravel gekeken.

Gast
Anoniem
oktober 31, 2006 16:14

Heb zoiets liever op zaterdagavond. Met het aanbod op die avond tegenwoordig loop je zo naar de videotheek.

Gast
Kroko
oktober 31, 2006 15:47

Wat hebben die presentatoren toch een geweldig baantje…

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen