RTL Travel terug met 24 nieuwe afleveringen

RTL 5 schotelt de kijker vanaf zondag 5 november 24 weken lang nieuwe afleveringen voor van het vakantieprogramma RTL Travel’s Hotlist, de nieuwe naam van RTL Travel. Wekelijks wordt in het nieuwe seizoen binnen een bepaald thema een hotlist opgesteld van tien plekken op aarde die de kijker ooit gezien moet hebben. Enkele van de thema’s zijn ‘anders overnachten’, ‘Holland’s glorie’, ‘weird places’, ‘filmlocaties’ en ‘adrenaline-kick’. Welke tien plekken de hotlist halen, is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de redactie van RTL Travel’s Hotlist.

Zij ordenen voor deze nieuwe reeks hun archief en zetten het in reportages op een rijtje. Per aflevering wordt afgeteld van tien naar één, waarbij de nummer één altijd de meest bijzondere, bizarre of spectaculaire bestemming ter wereld betreft. In de eerste aflevering op 5 november komen de tien meest bijzondere plekken op aarde om te overnachten voorbij, zoals een lodge in Zuid-Afrika, een hotel gebouwd bij het voormalige vakantieoord van Adolf Hitler en een tempel in Zuid Japan.

De vijf reislustige presentatoren Chris Zegers, Floortje Dessing, Daphne Bunskoek, Roeland Fernhout en nieuwkomer Renate Verbaan toeren de hele wereld over om de meest bijzondere plekken in beeld te brengen. Daphne brengt dit seizoen onder andere een bezoek aan Polen, Parijs en Jordanië; Chris is te zien in Spanje, de VS en Jamaica; Roeland in Florida, Frankrijk en Oostenrijk en Floortje reist ondermeer af naar Zambia, Canada en Japan. Renate maakt haar eerste reportage in Zuid-Afrika. RTL Travel’s Hotlist is vanaf 5 november wekelijks om 22.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen