Sven Kockelmann presenteert ‘Recht door zee’

Sven Kockelmann gaat voor de KRO het verkiezingsprogramma Recht door Zee presenteren. Dat meldt het ANP. “Het is gericht op de zwevende kiezer“, vertelt Kockelmann. “En op mensen die wat minder vertrouwen in de politiek hebben. We willen een programma maken dat met een andere toon naar de verkiezingen kijkt en dichter bij de mensen staat.” In vier uitzendingen komen allerlei standpunten en stromingen aan bod. Ook zullen enkele lijsttrekkers worden uitgenodigd.

Voormalig LPF-minister Herman Heinsbroek werkt mee aan een programma. Hij staat Sven Kockelmann bij in het interviewen van gasten. De uitzendingen zijn in de week voor de verkiezingen op 13, 14, 16 en 17 november te zien van 19.00 tot 19.25 uur op Nederland 1. (Foto: Toonen en Wientjes)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen