De Babyfluisteraar bij RTL 4

RTL 4 zendt vanaf zondag 5 november wekelijks het nieuwe programma De Babyfluisteraar uit. In deze vierdelige serie ontmoet medium Derek Ogilvie elke aflevering een vader en moeder die aan het eind van hun latijn zijn omdat hun kindje ze tot waanzin drijft. “Derek stelt zichzelf ten doel om de onderliggende redenen bloot te leggen van het ongewenste gedrag én hij onthult ook nog een aantal privézaken waarvan hij niet kon afweten“, aldus een woordvoerster van RTL 4.

Derek voorziet de ouders van een vijfstappenplan, waarmee ze aan de slag moeten. Hij baseert zich daarbij op de informatie die het kind hem middels telepathie heeft verstrekt. De ouders krijgen twee weken de tijd om zijn adviezen ter harte te nemen. Soms moeten ze de babykamer anders inrichten, andere ouders moeten met hun kind naar een arts omdat Derek doorkrijgt dat er een medische grond is voor het probleem. “Sommige ouders krijgen ook nog informatie voor hun kiezen over hun relatie of financiËle situatie. Zaken waarvan Derek niets kan afweten, maar heeft doorgekregen via het telepathische contact met hun kindje.

Na twee weken komt Derek nog een keer terug om vast te stellen of het kind in kwestie nu wel eet, slaapt of zich gedraagt en wat de familie heeft geleerd. De Babyfluisteraar is vanaf zondag 5 november wekelijks te zien rond 22.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen