Cilly Dartell emigreert naar Dubai

SBS 6-gezicht Cilly Dartell emigreert binnenkort naar Dubai, één van de Verenigde Arabische Emiraten. Daardoor zal de 49-jarige Cilly minder vaak te zien zijn als presentatrice van de nieuwsrubriek Hart van Nederland. “Dankzij de fantastische reactie van de directie van SBS heb ik de mogelijkheid om twee weken per maand te gaan werken, dus ik ga heen en weer reizen“, vertelt Cilly in Shownieuws. Cilly is één van de bekendste gezichten van Hart van Nederland.

Dubai staat bekend als een moderne stad waar men niet op de kleintjes let. “Het is zo’n bizarre plek, want alles is daar gewoon gericht op de toekomst. Ze willen daar gewoon het mooiste van het mooiste en het beste van het beste. En dat is een heel onwerkelijke situatie.” Cilly hoopt ook in Dubai bezig te kunnen zijn met televisie. “Ik heb uiteindelijk wel het plan om met een DV-camera zelf op pad te gaan. Op zoek naar misschien wel Nederlanders in Dubai met bijzondere verhalen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen