RTL 4 presenteert ‘Shark’ op maandagavond

RTL 4 zendt vanaf maandag 30 oktober wekelijks de nieuwe serie Shark uit. Shark gaat over de gehaaide advocaat Sebastian Stark (James Woods) die het over een andere boeg gooit na een aantal ingrijpende gebeurtenissen op werkvlak en in zijn persoonlijke leven. Hij stapt over naar de ‘goede’ kant en wordt een gevreesd hoofd openbaar aanklager bij een speciale eenheid die zware jongens voor de rechter sleept. Stark krijgt te maken met vijanden uit het verleden.

In de eerste aflevering van Shark, die geregisseerd is door de bekende filmregisseur Spike Lee, krijgt Stark te maken met een onverwachte en schokkende uitkomst van een zaak. Tegelijkertijd ziet hij in zijn persoonlijke leven het licht en besluit hij de advocatuur voor gezien te houden. Hij maakt de overstap naar het Openbaar Ministerie en wordt de mentor van een stel jonge openbaar aanklagers.

In hun eerste zaak krijgen ze te maken met een beroemde popzangeres die een man zou hebben vermoord nadat die zou hebben geprobeerd om haar te verkrachten. Stark en zijn team zetten meteen hun tanden in deze zaak. Shark is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen