Endemol werkt aan misdaadserie in Achterhoek

Producent Endemol werkt aan een misdaadserie die zich afspeelt op in de Achterhoek. Dat meldt De Stentor. Moordtijd, de werktitel van de serie, gaat over een Amsterdamse huisarts die naar de Achterhoek verhuist. Peter Römer (foto), hoofd drama bij Endemol, praat komende week met de publieke omroep over dit idee.

De hoofdpersoon in Moordtijd is overspannen geraakt door problemen met hoeren en junkies in zijn artsenpraktijk. Hij vertrekt naar een gehucht op het platteland, waar hij bij gebrek aan een groot politieapparaat wordt opgeroepen als er een lijk gevonden wordt. Römer koos voor de Achterhoek als decor vanwege de ‘filmische landschappen in dit stuk van Nederland’.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen