‘Katja vs de rest’ vanaf vanavond bij BNN

Katja Schuurman neemt het vanaf vanavond op tegen de rest in het nieuwe BNN-programma Katja vs. de rest. Het programma is acht weken lang iedere maandag te zien van 22.00 uur tot 22.45 uur bij BNN op Nederland 3. “In Katja vs de rest bind ik de strijd aan met telkens een bekende of vooraanstaande Neder- lander“, legt Katja uit in het AD. “Als een soort vervolg op Katja vs Bridget. Vanuit de redactie krijgen we aan het begin van elke aflevering een opdracht waarop we ons niet kunnen voorbereiden.

Voor die opdracht krijgen Katja en haar tegenstanders steeds drie dagen de tijd. In de eerste aflevering is Gordon Katja’s tegenstander. Zij strijden om de titel: Wie is de beste verkoper? Ze presenteren beiden onder andere een belspel bij SBS 6, waarbij degene met de meeste bellers wint, en ook moeten ze lucratieve schnabbels voor zichzelf regelen. “Hij was meteen zo bloedfanatiek dat hij shirts liet drukken met Gordon fucks Katja en Katja voelt zich kutja“, vertelt Katja.

Voorafgaand aan Katja vs. de rest is vanavond om 21.25 uur een nieuwe aflevering te zien van het politieke jongerenprogramma Lijst 0. Hierin vertelt Wouter Bos aan Filemon Wesselink en Sophie Hilbrand dat hij geen plaats neemt als vice-premier in een mogelijk kabinet met het CDA, indien het CDA de grootste partij wordt. Bos: “Twee kapiteins op een schip lijkt mij niet verstandig.” In dat geval gaat Bos als fractievoorzitter de PvdA-fractie leiden in de Tweede Kamer.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen