BNN met nieuw humorprogramma Tequila

Edo Brunner (foto), Tina de Bruin, Roué Verveer en Arie Koomen zijn vanaf vrijdag 17 november wekelijks te zien in het nieuwe BNN-programma Tequila. “Tequila zit boordevol nieuwe, geschifte en hilarische typetjes en situaties“, legt een woordvoerster van BNN uit. “Iedere uitzending start met een telefoontje voor Arie. Edo neemt enkele bekende Neder- landers te grazen tijdens een interview waarin altijd wel iets misgaat. En Roué en Tina geven op een geheel eigen wijze een bijdrage aan het programma.

Tequila is vanaf vrijdag 17 november wekelijks tussen 22.30 en 22.55 uur te zien op Nederland 3. Edo: “Tequila kun je natuurlijk net als iedereen drinken , maar je kunt het ook meemaken! Caramba wat een programma!(Foto: Erik Keyzer)

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen