Paul de Leeuw sluit jaar af op Nederland 1

Paul de Leeuw sluit het jaar op zondag 31 december af met een speciale oudejaarsuitzending op Nederland 1. Hierin neemt De Leeuw tussen 23.20 en 00.00 uur afscheid van het jaar 2006. De AVRO zendt op oudejaarsavond, na het Acht uur Journaal, de speciale oudejaarsaflevering van Koefnoen uit. In dit programma nemen Paul Groot en Owen Schumacher de actualiteit op geheel eigen wijze op de hak. Lebbis en Jansen blikken op de laatste dag van het jaar terug op 2006 in de oudejaarsconference op Nederland 1.

Nederland 2 zendt in de laatste uren van 2006 een dansshow van de Ierse groep Riverdance uit. De uitzending met Riverdance wordt gevolgd door een verslag van de Night of the proms. Hierin zijn onder meer optredens te zien van UB40, Tears for Fears, Ike Turner, Ruth Jacott en John Miles. Nederland 3 gaat het jaar uit met een aflevering van de documentairereeks Zembla en de dramaserie Six feet under.

Carlo Boszhard en Irene Moors presenteren op zondagmiddag 31 december een feestelijke aflevering van hun wekelijkse programma Life & Cooking. ’s Avonds is Peter van der Vorst te zien in een speciale uitzending van De 10 en presenteert Wendy van Dijk de uitslag van X Factor. Vanaf 22.00 uur brengt RTL 4 twee uur de lang de Staatsloterij-special van Dancing with the Stars op de buis. Zusterzender RTL 5 sluit het jaar af met een herhaling van de 101 meest hilarische showbizzbloopers en RTL 7 herhaalt de registratie van De Vrienden van Amstel Live 2006.

SBS 6 zendt op zondag 31 december veel cabaret en de concertregistratie van Marco Borsato’s ‘Symphonica in Rosso’ uit (zie ook eerder). NET 5 sluit dit jaar af met een aflevering van de Amerikaanse serie Law & Order: Special Victims Unit en Veronica heeft op oudejaarsavond drie films op het programma staan.

Caroline Tensen is op zondag 31 december te zien in een nieuwe aflevering van het Talpa-programma Je leven in de steigers. Het concert dat de Britse zangeres Lucie Silvas onlangs gaf in Paradiso is in het laatste uur van 2006 te zien bij Talpa.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen