Top Gear stopt zonder Richard Hammond

Het populaire autoprogramma Top Gear stopt als presentator Richard Hammond (foto: links) niet meer aan het programma mee kan werken. Dat meldt het ANP. Programmamaker Andy Wilman zegt zich geen Top Gear te kunnen voorstellen zonder Hammond. Hammond crashte afgelopen woensdag met een snelheid van ongeveer 500 kilometer per uur in een auto met raketmotor. Hij ligt nu in een ziekenhuis en herstelt goed. Andy Wilman dreigt de stekker uit Top Gear te trekken als de nadruk op snelheid en flitsende auto’s verdwijnt.

Wilman: “De enige Top Gear waar ik ooit in geïnteresseerd zou zijn om te maken is met die drie erin. Ik wil het niet, ik kan het niet doen zonder Richard.” Top Gear is in Nederland iedere vrijdagavond om 21.15 uur te zien bij Veronica.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen