Marja en Liny maken verkiezingsprogramma voor MAX

Marja Middeldorp en Liny van Ooijen, bekend van het RTL 4-programma Hoe schoon is jouw huis? (RTL 4), gaan voor seniorenomroep MAX een verkiezingsprogramma maken. Dat meldt het Algemeen Dagblad. In aanloop naar de verkiezingen op 22 november zijn de twee dames drie keer te zien in het programma Ik stem niet, waarin moeder en dochter willekeurig mensen van straat halen die uit overtuiging niet stemmen. Deze zetten ze in een zaal waar ze de confrontatie aangaan met politici.

MAX-voorzitter Jan Slagter vertelt in de krant: “De dames zijn van vlees en bloed. Als de premier in jargon vervalt, zeggen ze rustig: Ho Jan Peter, dit snapt geen hond.” Marja en Liny zijn momenteel iedere donderdag om 20.30 uur te zien in het RTL 4-poetsprogramma Hoe schoon is jouw huis?

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen