Talpa mag naam ‘Tien’ gebruiken

John de Mol heeft de naam Tien gekocht van SBS Broadcasting. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Mogelijk zal John de Mol de naam gebruiken voor zijn tweede zender, die hij volgend jaar wil beginnen. De mediatycoon mocht de naam Tien vorig jaar niet gebruiken voor zijn eerste tv-zender. SBS (NET 5, SBS 6 en Veronica) klaagde met succes bij de rechter, omdat Tien te veel zou lijken op TV10, een merk dat SBS al had gedeponeerd.

SBS bood de naam daarop voor 5 miljoen euro te koop aan, maar dat vond De Mol te duur. De deal tussen SBS en Talpa is onlangs alsnog beklonken. Hoeveel er nu is betaald voor de overeenkomst, maken beide partijen niet bekend.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen