Masters of Darts 2007 live bij SBS 6

De Masters of Darts 2007 is in februari live te zien bij SBS 6. Het toernooi wordt van 10 tot en met 17 februari 2007 georganiseerd in het ExpoCenter Hengelo. De wedstrijden zijn live en in samenvatting te zien bij SBS 6. Eerder werd het dartstoernooi uitgezonden door RTL 5. Nu heeft SBS 6 de uitzendrechten bemachtigd. In een later stadium zal bekend worden gemaakt wat de opzet van de editie 2007 is en welke topdarters aan de start verschijnen.

De Masters of Darts wordt georganiseerd door P&H Events. Op dit moment wordt overlegd over de opzet van het toernooi. Aan de hand daarvan zal duidelijk worden welke darters uit binnen- en buitenland hun opwachting zullen maken tijdens de Masters of Darts 2007. Edward van Cuilenborg, Hans Kraay jr, Leo Oldenburger en Jacques Nieuwlaat doen in februari 2007 verslag van de Masters of Darts.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen