766.000 kijkers voor Holland’s next top model


De kijkcijfers van maandag 18 september 2006 (SKO)

Holland’s next top model (RTL5, 21:30) – Annika heeft als derde het modellenapartement van Hollands Next Top Model moeten verlaten. “Ik had wel verwacht dat ik zou worden weggestemd. De jury had namelijk de indruk dat ik niet echt wilde“, aldus Annika in De Telegraaf. “Dat komt omdat ik wat terughoudender ben. Ik moest losser komen, en dat duurt bij mij wat langer. Ik was het er wel mee eens dat ik wat meer in de picture moest staan om te winnen.

Annika had het wel naar haar zin in het appartement. “Alsof we met zijn allen in een studentenhuis woonden. Er waren wel groepjes, maar ruzies heb ik persoonlijk niet gehad. Ik vond het een gezellige boel. Was er niet echt mee bezig dat we in zo’n programma zaten, ik oefende zelfs met anderen en besprak kritieken. Ik denk dat Daisy en Sylvia kans maken om de titel te pakken. Ze zijn erg aan elkaar gewaagd.” De derde aflevering van Holland’s next top model werd gisteren door 766.000 kijkers (madl: 12.2%) bekeken. Voorafgaand aan Holland’s next top model werd een nieuwe aflevering van Dat zal ze leren door 651.000 kijkers (madl: 10.6%) bekeken.

Expeditie Robinson (Talpa, 21:38) – De achtste reeks van Expeditie Robinson staat in het teken van de strijd tussen acht Vlaamse mannen en acht Nederlandse vrouwen. “Het is grappig om te zien dat sommige vrouwen absoluut niet zonder mannen kunnen leven, en andersom is dat natuurlijk ook het geval“, vertelde presentator Ernst-Paul Hasselbach onlangs in Televizier. “Ik weet zeker dat er een aantal kandidaten bij zit waar veel televisiekijkers het lange tijd over gaan hebben.” De afgelopen jaren kampten de kandidaten van Expeditie Robinson na afloop met vele klachten: van kalknagels tot uitvallende haren. “We winden er dan ook geen doekjes om. De kandidaten weten dat Expeditie Robinson gevaarlijk kan zijn. In het water leven roggen, dodelijke steenvissen en veel kwallen. Op het land zijn de kandidaten al zware schorpioenen en vuistdikke spinnen tegengekomen. Het is nog steeds een overlevingsprogramma en je moet leven van wat de natuur je biedt. Daarnaast houden wij de vinger aan de pols. In overleg met onze arts kan het zo zijn dat we iemand voor zijn eigen bestwil uit het programma halen.” Expeditie Robinson werd gisteren door 545.000 kijkers (madl: 8.7%) bekeken bij Talpa op tien.

Try before you die (BNN, Ned3, 22:05) – In Try before you die, dat gisteren door 456.000 kijkers (madl: 7.4%) bekeken werd, doen BNN-presentatoren dingen die ze altijd nog wilden beleven voordat ze dood gaan. Sophie Hilbrand liep in Los Angeles bijvoorbeeld een dag mee met een Amerikaanse paparazzo. “Daar had ik een heel dubbel gevoel bij“, vertelt Hilbrand. “Het is tenslotte het ‘scum of the world’ dat ik in Nederland ook wel eens achter me aan heb gehad. Die gozer had werkelijk alle adressen van de sterren en op een gegeven moment hebben we de achtervolging ingezet op een acteur uit Everybody loves Raymond. Toen die eindelijk stopte, zat ik daar met die camera in mijn handen en hij maar roepen ’take pictures Sophie, take pictures’.Sander Lantinga, die wereldwijd het nieuws haalde door zijn ‘streakact’ op Wimbledon, twijfelde of hij het stierenrennen in Pamplona wel moest bijwonen. Lantinga bij de GPD: “Die beesten zijn zeshonderd kilo en drie keer zo snel als een mens. Als zo’n beest uitglijdt en mij raakt is het mis. Ik ben uiteindelijk toch gegaan, maar heb daar niet echt de held uitgehangen, dan maar iets minder stoer.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen