Sissing en Schutte presenteren Televizier-Ring Gala

Frits Sissing en Renate Schutte presenteren op vrijdag 20 oktober het Gouden Televizier-Ring Gala 2006. Vorig jaar werd het gala nog gepresenteerd door Tooske, maar zij koos er onlangs voor om over te stappen naar SBS 6. Tijdens het Televizier-Ring gala worden de voornaamste publieks-televisieprijzen van Nederland uitgereikt, waaronder de Gouden Televizier-Ring 2006.

Frits Sissing is blij dat hij Tooske mag opvolgen. “Ik vind het een eer dit prestigieuze gala te mogen presenteren“, aldus Frits Sissing. “Ik verheug mij er op de samenwerking met Renate in dit programma te kunnen voortzetten. Afgelopen zomer hebben Renate en ik samen met Sipke Jan Bousema al met erg veel plezier gewerkt aan de pilot van 3 Keer, het nieuwe reisprogramma van de AVRO.

Renate Schutte is momenteel samen met Marcel Kuijer te zien in de jeugdquiz SmartkidZ op Zapp. Daarvoor presenteerde zij diverse programma’s bij Omroep Brabant en Kindernet. Renate: “Ik vind het te gek dat de AVRO mij de vrijheid geeft om mij op zoveel verschillende vlakken te laten zien. Ik voel mij erg thuis bij de AVRO en heb veel zin om samen met Frits dit te gaan doen.

De komende week kan er nog via telefoon, sms en de internetsite www.televizier.nl gestemd worden op de Televizier-Ster (vrouw) en tussen 19 en 26 september op de Gouden Televiziering 2006. De AVRO brengt het Gouden Televizierring Gala op vrijdag 20 oktober rechtstreeks op het scherm om 20.30 uur op Nederland 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen