SBS 6 vervroegt uitzending Kampusch-interview

SBS6 heeft besloten het interview met Natascha Kampusch donderdagavond niet om 19.30 maar al om 18.30 uur uit te zenden. Door die vervroeging kan de vroege editie van Shownieuws (19.30 uur) gewoon doorgaan. Het vraag- gesprek met de 18-jarige Oostenrijkse duurt circa 25 minuten. Door dit ingelaste interview vervalt de aflevering van According to Jim. De serie The Flying Doctors begint eenmalig een half uur eerder en is vanaf 17.30 uur te zien.

SBS 6 heeft exclusief de Nederlandse uitzendrechten gekocht van het interview dat de Oostenrijkse zender ORF vanavond heeft met Natascha Kampusch.

De inmiddels 18-jarige Natascha Kampusch werd acht jaar geleden op weg naar school ontvoerd. Haar kidnapper, Wolfgang Priklopil, hield haar acht jaar lang vast in een kelder onder zijn garage. Natascha kwam een maand geleden wereldwijd in het nieuws toen ze na acht jaar wist te ontsnappen aan haar kidnapper. Door de enorme belangstelling van media uit de hele wereld verbleef Natascha de eerste tijd op een onderduikadres bijgestaan door een team van psychologen. Door nu haar verhaal te vertellen over de acht jaar durende kidnapping, hoopt ze een begin te kunnen maken met de verwerking van dit trauma. In verband met haar privacy zal Natascha tijdens het interview onherkenbaar in beeld worden gebracht.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen