Peter van der Vorst presenteert Bouwval Gezocht

Peter van der Vorst presenteert vanaf 7 november elke dinsdag om 21.30 uur het nieuwe programma Bouwval Gezocht voor RTL 4. In Bouwval Gezocht worden amateurklussers gevolgd die een bouwval eigenhandig omtoveren tot een droomhuis. Het pand wordt binnen korte tijd verbouwd, waarna het met winst weer kan worden verkocht. Peter presen- teerde eerder ook al het programma Verhuisbericht voor de RTL-woonavond.

Drie jaar na het grote succes van de realityserie De Bauers over volkszanger Frans Bauer, komt RTL 4 in november met het vervolg. In De Bouwers is te zien hoeveel werk en inzet Frans, zijn familie en alle betrokkenen in de strijd gooien om van de aanstaande concertreeks een succes te maken. De Bouwers is vanaf 2 november wekelijks op donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Zusterzender RTL 5 gaat al in oktober van start met de Nederlandse versie van Beauty and the nerd. In deze Nederlandse versie strijden Vlaamse en Nederlandse mooie meiden en sullige jongens in koppels tegen elkaar. Welk stel vormt de ideale combinatie en brengt de meeste opdrachten tot een goed einde? De presentatie van het programma, dat vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien zal zijn bij RTL 5, is in handen van Renate Verbaan.

Een week later, op maandag 6 november, gaat RTL 5 om 20.30 uur van start met de Nederlandse versie van Van etter tot engel. Hierin wordt een groep ontspoorde jongeren in een heropvoedingskamp in Kenia onder barre omstandigheden stevig aangepakt. Het doel is om deze groep weer op het rechte pad te krijgen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen