NET 5 stuurt BN’ers naar Zuid-Afrika

NET 5 komt vanaf 12 november iedere zondag om 21.30 uur met het nieuwe programma Wilde beesten, waarin presentatrice Chimène van Oosterhout en schaatser Bart Veldkamp door Zuid-Afrika reizen. Onderweg moeten zij diverse opdrachten uitvoeren. De winnaar van de opdracht wint een verblijf in een luxe resort, de verliezer moet echter meedraaien met het leven van de plaatselijke bevolking. Op deze manier worden twee heel verschillende kanten van het Zuid-Afrikaanse leven uitgelicht.

In november gaat NET 5 ook van start met de Nederlandse versie van Restaurant makeover. In de Nederlandse versie van het makeover-programma gaan designers en chefkoks de uitdaging met elkaar en zichzelf aan. Met een klein budget moeten zij slechtlopende restaurants omtoveren in een goedlopende zaak. Restaurant Makeover is vanaf 22 november iedere woensdag om 22.00 uur te zien bij NET 5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen