Eyeworks en KRO leggen ruzie bij

Televisieproductiebedrijf Eyeworks en de KRO hebben de misverstanden over de door Eyeworks geproduceerde datingshow Schoondochter gezocht uitgesproken. Dat zegt Reinout Oerlemans, directeur van Eyeworks. KRO-directeur Ton Verlind noemde Schoondochter Gezocht (TROS) in maart een ‘schaamteloze kopie’ van het KRO-programma Boer zoekt vrouw.

Nu de ruzie is bijgelegd, zijn KRO en Eyeworks begonnen met de realisatie van de televisieserie Teams Up over een uniek stageproject naar een initiatief van Joop en Janine van den Ende en het ROC Amsterdam, het zogenaamde TEAMstages. TEAMstages biedt leerlingen van het ROC de kans om in teamverband gedurende enkele maanden een opdracht uit te voeren bij een Amsterdamse onderneming.

In elk team zijn stagiairs met uiteenlopende opleidingen en vaardigheden opgenomen. Elk stageteams wordt begeleid door een supercoach. Dit zijn bekende Nederlandse ondernemers als Wim Dik, Anne-Marie Rakhorst, Roel Pieper, Laetitia Griffith, Hans Breukhoven en Joop van den Ende.

De televisieserie Teams Up! zal in 2007 door de KRO uitgezonden worden op Nederland 3. “Ik ben blij dat de KRO de omroep is waarmee wij deze serie maken“, vertelt Reinout Oerlemans. De misverstanden met Blue Circle en de KRO rond Schoondochter Gezocht en Boer zoekt Vrouw zijn uitgesproken. Wij krijgen nu voor deze serie opnieuw het vertrouwen van de KRO. We verheugen ons op een succesvolle samenwerking in Teams Up!

Zie ook: Ton Lankreijer: ‘Beschuldiging Yvon Jaspers onterecht’‘ (11 september ’06)

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen