‘Pauw en Witteman moeten groeien als duo’

Jeroen Pauw en Paul Witteman, die sinds afgelopen maandag hun eigen talkshow presenteren op Nederland 1, moeten nog groeien als talkshowduo. Dat zegt Herman Meijer, eindredacteur van de VARA-talkshow Pauw en Witteman, bij Publiek Centraal. “Als je naar zo’n programma als De Wereld Draait Door kijkt dan denk ik: wat een geoliede machine en wat een sfeer. Daar kan ik echt jaloers op worden. Jeroen en Paul moeten als duo misschien nog groeien maar je voelt nu al dat beider kwaliteiten in het programma voelbaar zijn“, vertelt Meijer.

De eindredacteur verwacht dat de sfeer en toon in het programma van Pauw en Witteman nog wel goed komen. Meijer kijkt uit naar de uitzending van vrijdag. “Vrijdag komen Paul de Leeuw en Max Westerman en dat wordt volgens mij hartstikke leuk. En volgende week maandag komt Charles Groenhuijsen voor het eerst als sidekick in het programma en twee maandagen laten zal Adriaan van Dis voor het eerst zijn opwachting maken. Belangrijke momenten voor het programma dat we voor ogen hebben. Hoe zal de chemie zijn tussen die vier. Heel spannend.

De redactie van Pauw & Witteman is vier weken voor de start aan de slag gegaan. “We moeten nu echt door blijven produceren om iedere dag twee goede gasten te hebben. Wat wel helpt is dat nu de bekendheid van het programma bij eventuele gasten al wat groter is zodat overtuigen van gasten die niet weten wat ze kunnen verwachten misschien wat minder tijd gaat kosten.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen