Andermans Veren in nieuwe stijl

De AVRO begint vanavond om 21.30 uur op Nederland 2 met een nieuwe reeks van Andermans Veren. Het programma komt volledig gerestyled en vanuit het intieme Theater Bouwkunde in Deventer terug op de buis. In het bijzijn van publiek toont en becommentarieert Kick van der Veer fragmenten uit de wereld van het theater- en televisieamusement. Naast de vertrouwde fragmenten is er wekelijks een optreden van een per- soonlijkheid uit de kleinkunstwereld.

Wekelijks staat er een thema centraal. Zowel de gekozen fragmenten als het optreden sluiten hierop aan. In de eerste uitzending is het thema ‘spelen met taal’. Fragmenten van Freek de Jonge, Jasperina de Jong, De Vliegende Panters, Drs. P, Bert Hermelink en Herman van Veen passeren de revue. Verder schuift Frank van Pamelen bij Kick aan tafel voor een gesprek en hij zal ook een optreden verzorgen.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen