Gooische Vrouwen terug bij Talpa

Talpa gaat vanavond van start met het nieuwe, tweede seizoen van de zeer succesvolle dramaserie Gooische Vrouwen. In de nieuwe reeks krijgt de au pair van Anouk Verschuur, Tippiwan, een grote rol. De Aziatische au pair wordt gespeeld door Cystine Carreon. “Tippiwan is erg doortrapt“, vertelt Cystine bij TvGids Online. “Ze spreekt geen Nederlands, maar hoort en ziet veel meer dan ze laat merken.”

In het vorige seizoen werd niet duidelijk wie Tippiwan werkelijks is. Cystine: “Ze is de oren achter het behang. Dat is erg leuk om te spelen, ook al was het vorig seizoen een kleine rol. Daar komt nu verandering in. Tippiwan gaat hele stoute dingen doen.

Gooische Vrouwen is vanavond om 20.30 uur te zien bij Talpa. Aansluitend presenteert Bridget Maasland het nieuwe programma Hoe word ik een Gooische vrouw?, waarin stadsvrouw Bridget naar ’t Gooi verhuist. Bridget onderzoekt of die woonomgeving geschikt voor haar is. In elke aflevering gaat Bridget met een makelaar een nieuw huis bezichtigen dat gemiddeld voor een slordige 2 miljoen te koop is. Daarnaast krijgt ze wekelijks tips van een BN’er die ook in het Gooi woont.

Bridget is momenteel ook te zien als presentatrice van Woef: Hoe word ik een beroemde hond?, dat tevens wordt geproduceerd door de presentatrice. Hoe word ik een beroemde hond? werd afgelopen dinsdag door slechts 155.000 kijkers bekeken bij Talpa. “Ja, dat is wel jammer“, vertelde Maasland gisteren in De wereld draait door. “We zijn wel gedaald. Vorige week zaten we rond de 320.000 kijkers. Daar hadden we een goed marktaandeel mee voor de dinsdagavond.” Bridget heeft wel een verklaring voor de daling. “Dinsdagavond was alles weer begonnen en dan is het moeilijk om het vast te houden. Maar voor Talpa was het absoluut niet slecht op die avond.

Naast ‘Hoe word ik een Gooische Vrouw?’, ‘Woef: hoe word ik een beroemde hond’ en Big Brother Live, is Bridget binnenkort ook te zien in haar eigen talkshow bij Talpa. Toch ziet ze zichzelf niet als de ‘leading lady’ van Talpa. “Dat is niet waar. Dat doen de anderen ook. We hebben er niet zo heel veel en we moeten het toch allemaal vullen, dus ja…” Bridget verwacht overigens dat de kijkcijfers van Talpa de komende tijd wel wat aantrekken. “We zijn net begonnen. Dat gaat wel gebeuren. Ik zie heel duidelijk dat we de beste programma’s van vorig jaar eruit hebben gepikt en dat we nu echt wel een soort van thema-avonden hebben. Je weet wat je nu aan Talpa hebt op welke avond. En dat was vorig jaar natuurlijk ver te zoeken.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen