Nederland 1 introduceert nieuwe zaterdagavond

Nederland 1 introduceert vanavond haar nieuwe zaterdagavond. Om 19.00 uur presenteert Felix Meurders de 500e aflevering van de consumentenrubriek Kassa, dat vanaf vanavond te zien is op Nederland 1. Ter gelegenheid van het jubileum heeft Kassa onderzoek laten doen naar sectoren waaraan consumenten zich ergeren. De landelijke overheid blijkt de absolute nummer één als het gaat om de grootste bronnen van ergernis.

Blijkbaar zijn 500 uitzendingen en 17 jaar Kassa niet voldoende om de consument- energernissen te stoppen, al heeft Kassa samen met andere consumenten- programma’s en -organisaties wel veel kunnen veranderen voor consumenten“, aldus Renzo Veenstra, eindredacteur van het VARA-programma.

Om 19.30 uur gaat een nieuw seizoen van de komedieserie Kinderen geen bezwaar van start op Nederland 1. Gaandeweg het nieuwe seizoen gaat Julia (Céline Purcell) een tijd studeren in Spanje en Daan (Joey van der Velden) heeft besloten dat het tijd is geworden voor een vriendinnetje dat hem wél ziet zitten. In het nieuwe seizoen zijn gastrollen te zien van onder anderen John Kraaijkamp sr. en illusionist Hans Klok.

Na het Journaal van acht uur brengt Paul de Leeuw om 20.30 uur een nieuwe reeks van zijn populaire programma Mooi! Weer de Leeuw. In het vorige seizoen moest hij het nog opnemen tegen zijn oud-VARA-collega Jack Spijkerman, maar Talpa heeft Koppensnellers verplaatst naar de zondagavond. “Ik vond het vorig jaar spannend om tegenover Jack te staan, want ik houd wel van concurrentie“, vertelt De Leeuw bij TVgids Online. En dat hij de slag om de zaterdagavond heeft gewonnen, doet Paul goed: “Ik vind het leuk dat Jack weg is van de zaterdag.

Om 21.30 uur brengt de AVRO een nieuwe aflevering van het satirische programma Koefnoen. In de eerste aflevering van de nieuwe serie gaat Chris Zegers op survival met de NS, meldt zich een opvolger voor de Crocodile Hunter en ziet de kijker dat het molesteren van ambulancepersoneel van alle tijden is. “En met een scheef oog op de kijkcijfers begeeft ook Koefnoen zich On Ice!“, aldus een woordvoerder van de AVRO.

De TROS start om 22.00 uur een nieuwe reeks van BankGiro Loterij Kies de Kluis. In deze spelshow krijgen twee kandidatenkoppels vragen voorgelegd met twee antwoordmogelijkheden waarvan er één zichtbaar is. Geeft een koppel een goed antwoord, dan mag het stel kiezen uit één kluis met een zichtbaar bedrag en één kluis met een onzichtbaar bedrag. Aangezien bij iedere fout beantwoorde vraag de beurt wisselt, blijft het spel spannend tot de finaleronde. Daarin wordt gespeeld om het totaalbedrag dat in de eerste ronde bij elkaar is gespeeld.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen