1,5 miljoen kijkers voor Dancing on Ice


De kijkcijfers van zaterdag 23 september 2006 (SKO)

Dancing on Ice (RTL4, 19:59) – De kijkcijfers van de RTL 4-ijsshow Dancing on Ice zitten weer in de lift. Na een dieptepunt van vorige week, toen de ijsdansshow door 1,3 miljoen kijkers bekeken werd, scoorde het programma met Martijn Krabbé gisteren 1.515.000 kijkers (madl: 25.1%). Sterren dansen op het IJs van SBS 6 trok vrijdag nog 1.657.000 kijkers.

Voor deelneemster Wendy van Dijk is Dancing on Ice een ware therapie, vertelt zij in Televizier. “Ik ben zo blij dat Dancing on Ice het eerste programma is dat ik voor RTL 4 doe“, aldus de presentatrice in het programmablad. “Aan het begin van de zomer, toen mijn vader net was overleden, had ik geen idee of ik een halfjaartje rust nodig zou hebben of juist een programma aan zou kunnen. Maar uiteindelijk merkte ik dat afleiding wel prettig voor me was. En dan vooral fysieke afleiding. Als ik schaats, denk ik echt nergens aan. Daardoor is Dancing on Ice een ander soort druk dan de druk die ik voel als ik me als presentatrice moet bewijzen.

Felderhof Villa Versa (NCRV, Ned2, 20:16) – In Felderhof Villa Versa bezoekt Rik Felderhof bekende Nederlanders die ooit bij hem te gast waren in Villa Felderhof. In Villa Versa bezocht Felderhof gisteren Majoor Boshart. Ook Marijke van Helwegen, ambassadrice van de cosmetische chirurgie, was ooit te gast bij Rik Felderhof. Samen met Xander de Buisonjé vertoefde Marijke enkele dagen in de villa in Frankrijk. Ze woog tijdens de opnames amper vijftig kilo. Het was Rik Felderhof die haar wakker schudde. “We maakten opnamen voor Villa Felderhof. Er werd heerlijk voor ons gekookt, de meest tongstrelende Zuid-Franse specialiteiten, maar ik deed niet mee“, vertelde Marijke onlangs in Privé. “Schalen met groente en fruit kwamen op tafel, alleen voor mij. Rik zag het aan en las mij de les: ‘Je moet ook vlees eten en spaghetti…’ Toen ik thuiskwam was ik zó moe, dat ik besloot anders te gaan eten. Ik knapte zienderogen op. Ik eet nu iedere dag aardappeltjes en zes boterhammen, belegd met tomaat, gesmoorde paprika of radijs!” Inmiddels is Marijke vijf kilo aanghekomen. “Mijn gezicht is ook mooier geworden, als je aankomt worden je rimpels meteen glad getrokken!” Felderhof Villa Versa met Majoor Boshart werd gisteren door 533.000 kijkers (madl: 8.9%) bekeken bij de NCRV op Nederland 2.

24 (RTL5, 20:29) – RTL 5 zond gisteren de eerste twee aflevering uit van het nieuwe, vijfde seizoen van de Amerikaanse hitserie 24. Producer John Cassar van 24 heeft van alles geprobeerd om details over het nieuwe seizoen geheim te houden, maar dat mocht niet baten. “We hebben de scripts op rood papier laten zetten, om het kopiëren te bemoeilijken. Op een gegeven moment schoten we zelfs verschillende eindscènes van de allerlaatste aflevering van een seizoen. Maar door internet zijn geruchten zo snel de wereld in, dat we ook daar maar mee gestopt zijn“, vertelt Cassar in de GPD-bladen. Cassar is al druk bezig met de opnamen van seizoen 6, in Amerika in januari op de buis. Bovendien heeft Cassar net vijf jaar setfoto’s, voornamelijk gemaakt door hemzelf, gebundeld in een boek dat volgende maand verschijnt. Waaronder de foto van de crew die verbijsterd op een klein schermpje zit te kijken naar de beelden van de aanslag op het World Trade Center. “Het was zo’n bizar moment, dat op de tv gebeurde wat wij aan het filmen waren. We liepen zelfs voor op de gebeurtenissen. Op het moment van de aanslag waren we echt bezig met een vliegtuigexplosie. Die hebben we er trouwens maar uit geknipt.” De eerste twee afleveringen van 24 werden gisteren door 288.000 kijkers (madl: 4.5%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen