Lycos oorzaak slechte bereikbaarheid Mediacourant

Mediacourant.nl heeft de afgelopen tijd te kampen met een slechte bereikbaarheid, zoals u ongetwijfeld niet is ontgaan. Dit probleem wordt veroorzaakt door Lycos Webhosting, waar Mediacourant.nl is ondergebracht. De problematiek begon op zaterdag 16 september. Sindsdien is het mogelijk dat de bezoeker van Mediacourant.nl een foutmelding te zien krijgt wanneer de site wordt geopend.

Volgens een medewerker van Lycos houden de problemen verband met een upgrade van het zogenoemde ‘MySQL Serverpark’ van Lycos. De medewerker meldde dat de problemen mogelijk nog tot oktober kunnen aanhouden.

Hedenochtend was Mediacourant.nl geruime tijd zelfs helemaal niet te bereiken. Dit betrof volgens Lycos een ‘algemeen probleem’, maar de precieze oorzaak van deze onbereikbaarheid kon Lycos niet aangeven.

Mediacourant.nl heeft ervoor gekozen om de reclame-uitingen van Lycos van deze website te verwijderen, omdat Mediacourant.nl vooralsnog niet overtuigd is van de kwaliteit die Lycos Webhosting te bieden heeft.

Mediacourant.nl, 25 september 2006

Upgrade 9 oktober 2006:

Lycos Webhosting heeft de problemen nog steeds niet opgelost. Daardoor kampt onder meer Mediacourant.nl, dat bij Lycos Webhosting is ondergebracht, nog steeds met een zeer slechte bereikbaarheid. Een medewerker van Lycos Webhosting geeft aan niet te weten wanneer de bereikbaarheidsproblemen opgelost zijn.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen