KRO met ‘Op zoek naar het zesde zintuig’

De KRO presenteert in november de kick-off van het nieuwe programma Op zoek naar het zesde zintuig. In de kick-off wordt een oproep gedaan aan alle paranormalen van Nederland om mee te doen aan een test. In het programma wordt onderzocht wat mensen kunnen doen die claimen paranormale gaven te hebben en of daar een wetenschappelijke verklaring voor is. De kick-off wordt op woensdag 8 november uitgezonden om 20.30 uur op Nederland 1.

In november zendt de KRO tevens de eerste aflevering uit van het nieuwe programma Nederland te koop, dat vanaf 9 november wekelijks op donderdagen om 21.30 uur te zien zal zijn op Nederland 1. Zes presentatoren gaan in Nederland te koop op zoek naar de verhalen achter korte advertenties in kranten, tijdschriften en op websites zoals Marktplaats. Derk Bolt, Karin de Groot, Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Stefan Stasse en Anita Witzier laten het dramatische of juiste grappige verhaal dat er schuil gaat achter een advertentie zien.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen