Frits Sissing in november met ‘Restoratie’

Frits Sissing is vanaf 5 november wekelijks op zondagen om 20.30 uur te zien op Nederland 2 in de Nederlandse versie van de Britse succesformule Restauration. In Bank- Giro Loterij Restauratie krijgen kijkers de kans om historische gebouwen van de ondergang te redden. Vijftien gebouwen krijgen een vertegenwoor- diger toegewezen die het belang van behoud moet overbrengen.

In november gaat op Nederland 2 tevens de nieuwe dramaserie Waltz van start. Deze serie van de VARA, VPRO en NPS gaat over circusdirecteur en pater familias Willy Waltz, die al jaren met ijzeren vuist regeert over het Groot Internationaal Wereld Circus Waltz en over zijn familie. De serie, met in de hoofdrollen onder meer Aart Staartjes, Theo Maassen en Barry Atsma, is vanaf vrijdag 10 november te zien (21.00 uur).

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen