Klasgenoten van start bij RTL 4

Robert ten Brink is vanavond te zien in de eerste aflevering van een nieuwe reeks Klasgenoten op RTL 4, waarin bekende Nederlanders weer oog in oog komen te staan met hun oude klasgenoten. In de eerste aflevering keert Wendy van Dijk terug naar de schoolbanken. “Het is best gevaarlijk om je als presentator aan zo’n bestaande formule te binden, maar uiteindelijk leek het me simpelweg te leuk om nee te zeggen“, vertelt Robert.

De presentator vervolgt in de GPD-bladen: “Volgens mij doen we er veel kijkers een plezier mee. Ook in mijn privé-omgeving hoor ik van alle kanten dat mensen het zo leuk vinden dat het programma terug komt.

Klasgenoten werd seizoenenlang gepresenteerd door Koos Postema. Ten Brink is niet van plan om oude afleveringen met Postema te gaan bekijken. “Ik ga het doen op mijn manier. Maar ik bel hem, denk ik, wel nog even. Kan ik hem vragen naar de valkuilen, en misschien heeft hij nog tips.” De eerste aflevering van Klasgenoten nieuwe stijl is vanavond om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen