Ivo Niehe vrijdag te gast in nieuwe TROS TV Show

Reinout Oerlemans ontvangt komende vrijdag (8 september) zijn voorganger Ivo Niehe in de eerste TROS TV Show van het nieuwe tv-seizoen. Na 25 jaar de TV Show te hebben gepresenteerd, verliet Niehe de TROS vorig jaar voor Talpa. Niet veel later nam Reinout Oerlemans het stokje van hem over. In de studio praten de twee mannen voor het eerst samen over de TV Show als fenomeen, hun onderlinge verstand- houding en de theatershow van Niehe.

Daarnaast bezoekt Reinout vrijdag in de TV Show ook Prinses Laurentien, de echtgenote van Prins Constantijn, in het kader van de Internationale Dag van de Alfabetisering. De prinses is Voorzitter van de Stichting Lezen & Schrijven die op haar initiatief is opgericht. Ook spreekt Reinout met de prinses over haar man en kinderen, haar verplichtingen als prinses en haar persoonlijke interesses. De TROS TV Show is aanstaande vrijdag om 22.00 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen